Ugodnosti

15% POPUST V TRGOVINI AMFIBIJA

Spoštovani člani/ce

Za člane Letalske zveze Slovenije smo uredili 15% popust na vse športne artikle po rednih cenah v trgovini AMFIBIJA z predložitvijo članske izkaznice LZS. Izbira je velika in pestra.

Nova ugodnost na konfekcijo PEAK

Spoštovane članice/člani

LZS je za vas uredila novo ugodnost in sicer gre za športna oblačila PEAK.

Na linku www.peaksportslo.si lahko s popustno kodo: avilzs16 nakupujete s 30% popustom. Popust velja na vsa športna oblačila PEAK razen na tista, ki so že v akciji in so označena.

Popusti v trgovini Annapurna

Spoštovani člani/ce LZS-ja!

Od dne 5.2.2014 naprej imajo člani LZS-ja s potrjeno člansko izkaznico od 10% do 20% popusta v športni trgovini Annapurna.

Lestvica popustov:

- 20% MARMOT

- 15% KOHLA in STUBAI

- 10% PETZL, GRIVEL in ostalo ABS

15%-20% popust na spletni trgovini rokenrol.si

20 % POPUST NA PILOTSKE JAKNE

Vsi člani Letalske zveze Slovenije imajo z potrjeno člansko izkaznico 20 % popust na pilotske jakne ALPHA INDUSTRIES INC. Jakne je možno kupiti preko spletne trgovine ROKENROL.SI. Prav tako imajo 15% popust na vse ostale izdelke, ki jih ponujajo na spletu.

Za večjo izbiro in nakup pojdite na povezavo rokenrol.si/8_alpha-industries-inc

NAVODILA: pred nakupom morate ustvariti račun, ki vam bo omogočal spletni nakup želenega artikla. Nato v postopku nakupa vnesete kodo letalskazveza20 za 20% popust na pilotske jakne in letalskazveza15 za vse ostale artikle, ki jih ponujajo z 15% popustom.

32 % -35 % POPUSTA NA ŠPORTNO PREHRANO MULEBAR IN VIGORFUEL ZA ČLANE LZS-ja

Vsi člani Letalske zveze Slovenije imajo z potrjeno člansko izkaznico za leto 2012 0d 32% - 35% popusta na športno prehrano MuleBar in VigorFuel.

Mulebar ponuja 100% naravne energijske, beljakovinske ploščice in organske enrgijske gele, ki so še posebej primerni v času povečane potrebe vnosa po energiji. VigorFuel je blagovna znamka vrhunskih prehranskih dodatkov najvišje kakovosti. Vsi VigorFuel izdelki so podvrženi rednim laboratorijskim analizam, zato ste lahko prepričani, da vedno dobite le najkakovostnejši in v vseh pogledigh popolnoma neoporečen izdelek. Člani lahko na podlagi popustne kode (letalskazveza) kopujete preko spletne trgovine VigorShop (www.vigorshop.net) ali pa v vadbenem centru Vigorground (www.vigorground.com), ki se nahaja v Ljubljani

OSTALI POPUSTI ZA ČLANE

Spoštovani člani LZS

ZA VAS SMO PRIPRAVILI NEKATERE UGODNOSTI.

- 10 % popust v trgovinah IGLU SPORT

- 50 % popust za handling na letališču JOŽETA PUČNIKA